استراتژی های روابط عمومی 8 نمونه موثر (3)

استراتژی های روابط عمومی 8 نمونه موثر (3)


سازمان ها از استراتژی های روابط عمومی برای افزایش آگاهی از برند، ایجاد اعتماد با مردم و بهبود شهرت خود استفاده می کنند. درک انواع مختلف استراتژی های روابط عمومی موجود به شما کمک می کند تا از استراتژی هایی که تصمیم به استفاده از آن دارید، نتایج بهتری بگیرید.

در این مقاله، استراتژی‌ های روابط عمومی را تعریف می‌ کنیم، فهرستی از روش‌های مؤثر ارائه می دهیم و نکاتی را برای راهنمایی بیشتر شما مطرح می نماییم. با ما همراه باشید.



استراتژی های روابط عمومی چیست؟

استراتژی‌ های روابط عمومی مجموعه‌ ای از روش‌ هایی هستند که یک سازمان برای کمک به حرکت از وضعیت فعلی به هدف نهایی خود، که می‌ تواند شامل کسب تبلیغات، افزایش پایگاه مشتری یا بهبود شهرت باشد، استفاده می‌ کند. این روش ها به یک شرکت کمک می کند تا تلاش های روابط عمومی خود را برای جذب مخاطبان هدف خود سازماندهی و راه های رسیدن به اهداف خود را در مرحله برنامه ریزی شناسایی کند. آنها شبیه استراتژی های بازاریابی هستند، زیرا هدف اصلی شان گسترش آگاهی از برند است.

استراتژی های روابط عمومی همچنین می تواند در موقعیت های مدیریت بحران مفید باشد. زیرا به سازمان ها اجازه می دهد به یک موقعیت منفی واکنش نشان دهند و سعی کنند یک نتیجه احتمالی خوب از آن بگیرند. یک استراتژی خوب می تواند به شرکت ها کمک کند تا در صورت غلبه بر یک موقعیت منفی، شهرت خود را افزایش دهند. کسب‌ و کارها اغلب به منابع رسانه‌ ای، وبلاگ‌ ها، رسانه‌ های اجتماعی یا پادکست‌ ها تکیه می‌ کنند تا به آن‌ ها کمک کنند پیام‌ های این استراتژی‌ها را به مخاطبان بیشتری ارائه دهند. متخصصان روابط عمومی این رسانه ها را به سه بخش دسته بندی می کنند که عبارتند از:

رسانه های تحت مالکیت: این شامل هر رسانه ای است که یک شرکت مالک و اداره می کند. مانند وبلاگ، سایت های رسانه های اجتماعی یا کانال های ویدئویی.

رسانه‌ های رایگان تبلیغاتی: به هر محتوایی که شخص ثالث درباره یک نام تجاری یا شرکتی بدون پرداخت هزینه برای انجام آن منتشر می‌ کند، اشاره دارد. مانند بررسی آنلاین، پست‌ های رسانه‌ های اجتماعی یا توصیه‌ های شفاهی.

رسانه های غیر رایگان تبلیغاتی: این هر نوع رسانه ای است که یک شرکت برای افزایش دسترسی به آن هزینه می کند. مانند تبلیغات، پست های حمایت‌شده یا محتوای تأثیرگذار.


استراتژی های روابط عمومی

8 راهکار برای روابط عمومی موثر

در اینجا چند نمونه از استراتژی های روابط عمومی که کسب و کارها برای بهبود جایگاه خود در یک صنعت استفاده می کنند آورده ایم:

1. مخاطبان خود را بشناسید

مؤثرترین طرح‌ های روابط عمومی اغلب زمانی موفق می‌ شوند که مخاطبان مشخصی را هدف قرار می‌ دهند. سعی کنید محتوایی ایجاد کنید که به نوعی با مخاطبان شما مرتبط باشد. یکی دیگر از جنبه های مهم این است که بدانید کجا می توانید به مخاطب خود دسترسی پیدا کنید. این می تواند به صورت حضوری، مانند رویدادها، یا آنلاین، مانند حساب های شبکه های اجتماعی باشد.

2. از تحقیقات و داده ها استفاده کنید

یکی از راه‌ های اطمینان از تأثیر مثبت استراتژی‌ های شما بر مخاطبان هدف، استفاده از تحقیقات و داده‌های کامل برای شناسایی مؤثرترین راه‌ ها برای دستیابی به آنها است. همچنین می توانید از داده‌ها برای تجزیه و تحلیل کمپین های قبلی و تعیین راه هایی برای بهبود استراتژی خود استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید به ارقامی نگاه کنید که نشان می دهد میزان قرار گیری در معرض رسانه های اجتماعی شما چقدر افزایش یافته‌است و موثرترین بخش های استراتژی رسانه های اجتماعی خود را شناسایی کنید. سپس، می‌ توانید روی آن‌هایی که در کمپین بعدی‌تان هستند تمرکز کنید و سعی کنید در معرض دید قرار بگیرید.

3. اینترنت را فراموش نکنید

فعالیت آنلاین یکی از رایج‌ ترین راه‌ هایی است که برندها با مخاطبان هدف خود ارتباط برقرار می‌ کنند. بسیاری از متخصصان روابط عمومی از رسانه‌ های اجتماعی به عنوان شکل اولیه آن استفاده می‌ کنند. در این پلتفرم‌ ها، آنها می‌ توانند اطلاعات خلاصه‌ ای را برای دنبال‌ کنندگان در نظر بگیرند تا آن‌ها بخوانند و با دیگران به اشتراک بگذارند. اینترنت همچنین به شرکت‌ ها اجازه می‌ دهد تا با مصرف‌ کنندگان ارتباط برقرار کنند و بحران‌ ها را در زمان رخداد حل نمایند. شرکت‌ ها اغلب به ابزارهای رسانه‌های اجتماعی برای نظارت بر آنچه مردم در مورد برندشان می‌ گویند تکیه می‌ کنند، که می‌ تواند به آنها کمک کند فرصت‌ های بهبود را سریع‌ تر شناسایی کنند.

4. شریک پیدا کنید

مشارکت های استراتژیک شامل همکاری با یک شرکت مشابه برای کمک به افزایش آگاهی از برند است. راه دیگر برای انجام این کار، همکاری با یک اینفلوئنسر رسانه های اجتماعی یا کسب تاییدیه افراد مشهور است. این افراد مخاطبانی برای یک گروه خاص دارند که می تواند به گسترش مخاطبان شما کمک کند و به شما اعتبار شخص ثالث را انتقال دهد.

5. محتوای جذاب ایجاد کنید

هنگامی که مخاطب خاصی را هدف قرار می دهید، مهم است که محتوایی را ایجاد کنید که متناسب با آنها باشد و این باعث واکنش آنها می شود. یادگیری خواسته ها، نیازها، احساسات و ارزش های مخاطبان می تواند به شما در ایجاد محتوایی کمک کند که آنها را هدف قرار دهد و با ایدئال های آنها ارتباط برقرار کند. اطمینان از منحصر به فرد بودن محتوا و خاص بودن مخاطبان می تواند به شما در ایجاد یک رابطه قوی کمک کند.

6. کل نگر باشید

اگرچه بازارهای هدف، جمعیت‌ های تقسیم‌بندی‌شده هستند، اما اغلب تنوع زیادی در آنها وجود دارد. داشتن یک استراتژی روابط عمومی که شامل کل بازار شما باشد می تواند به شما کمک کند با آنها ارتباط بهتری داشته باشید و شهرت برند خود را افزایش دهید. به طور مشابه، فعال بودن در جامعه و ارتباط با اعضای آن می تواند به شما امکان ایجاد مشارکت های قدرتمندتر و رشد برندتان را بدهد.

7. رقبای خود را بشناسید

استفاده از تحقیقات و داده‌ها برای یادگیری از کمپین‌ های گذشته می‌ تواند برای یک شرکت مفید باشد، زیرا می‌ تواند در مورد رقبا اطلاعاتی دهد تا بفهمید آنها چه کاری را به خوبی انجام می‌ دهند. انجام این کار می تواند به متخصصان روابط عمومی اجازه دهد تا شکاف های موجود در بازار را برای شرکت خود شناسایی کنند؛ چه با هدف قرار دادن جمعیتی خاص تر یا استفاده از یک حساب شبکه اجتماعی جدید برای ارتباطات برند. هر نوع مزیت رقابتی می تواند فواید زیادی برای برند داشته باشد و به تثبیت بهتر آن کمک کند.

8. از رسانه های محلی استفاده کنید

اکثر شرکت‌ ها می‌دانند که کدام رسانه‌ های بزرگ و ملی به آن‌ها کمک می کنند تا بیشتر در معرض دید قرار بگیرند، بنابراین برتری از این طریق دشوارتر است. اما استفاده از منابع منطقه ای یا محلی که مخاطبان هدف شما دنبال می کنند و به آنها اعتماد دارند، می تواند به شما کمک کند اعتماد آنها را جلب کرده و به بخش های جدیدی از بازار دست پیدا کنید. اگر پیام شما به اندازه کافی قانع کننده باشد، رسانه ملی هم ممکن است آن را منتشر کند.



نکاتی برای استفاده از استراتژی های روابط عمومی

برای کمک به اینکه استراتژی‌ های شما تأثیر قوی‌تری بر پایگاه مشتریان داشته باشند، نکات زیر را دنبال کنید:

از شوخ طبعی استفاده کنید: این می تواند راهی باشد که به مخاطبان نشان دهید به رضایت آنها بیشتر از تکمیل فروش اهمیت می دهید. همچنین می‌ تواند راهی برای متمایز شدن از دیگران باشد.

افزایش انتظار: هنگام راه اندازی یک محصول جدید، در نظر داشته باشید که سریع تر به مردم اعلام کنید قرار است محصول جدید به زودی بیاید، تا میزان انتظار آنان را افزایش دهید. این می‌ تواند شامل اجرای تبلیغات در مورد آنچه محصول انجام می‌ دهد، دریافت پیش‌ سفارش و آماده‌ سازی فهرست‌ های ایمیل برای هیجان‌ زده کردن مصرف‌ کنندگان قبل از انتشار باشد.

یک مسابقه طراحی کنید: میزبانی یک مسابقه را برای جذب مشتریان در نظر بگیرید. این می تواند به ایجاد آگاهی از برند کمک کند و به شما امکان می دهد وفاداری بیشتری در بازار هدف خود ایجاد کنید.

ایجاد فرصت‌ های عکاسی: عکس‌ ها می‌ توانند محتوای شما را به یاد ماندنی‌ تر کنند، بنابراین در رویداد بعدی خود عکس بگیرید. این می تواند مشارکت برند شما را در جامعه برجسته کند و به مشتریان کمک کند تا نام برند شما را به یاد بسپارند.

تعطیلات را به خاطر بسپارید: حمایت از خیریه ها در تعطیلات را در نظر بگیرید. زیرا این زمانی از سال است که مردم سرشار از حسن نیت هستند. این می تواند به ایجاد تصویری عالی برای شرکت شما کمک کند.

ثبت امتیاز

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *