مدل سازی مالی | مدل های مهارتی که باید در رزومه بگنجانید

مدل سازی مالی | مدل های مهارتی که باید در رزومه بگنجانید

فهرست مطالب

مشاغلی که به مدل سازی مالی نیاز دارند، شامل موقعیت هایی مانند تحلیلگر مدل مالی، تحلیلگر داده‌ها و تحلیلگر مالی هستند. هنگام درخواست شغل، گنجاندن مهارت های خاص در زمینه مدل سازی مالی در رزومه، علاوه بر تحصیلات و سابقه تجربه، می تواند بسیار مهم باشد.

در این مقاله، 10 مورد از بهترین مهارت‌ های مدل‌ سازی مالی را که می‌ توانید در خودتان تقویت کنید، مورد بحث قرار می‌ دهیم. این مهارت ها به شما کمک می کنند تا رزومه قوی تری برای کار در مشاغل بخش امور مالی داشته باشید. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.


برنامه ریزی چیست

بیشتر بخوانید:

برنامه ریزی چیست؟



10 مدل کاربردی در امور مالی

در اینجا برخی از بهترین مهارت هایی که می توانید هنگام درخواست برای مشاغل مدل سازی مالی استفاده کنید آورده شده است:

1. حسابداری

شروع یا رشد حرفه ای در مدل سازی مالی نیازمند دانش قوی از اصول مالی و حسابداری است. مدل سازی مالی توانایی استفاده از اطلاعات حسابداری و اسناد مالی برای ایجاد سناریوهایی برای تصمیمات مالی بالقوه است. این می تواند شامل دانش مفاهیمی مانند درآمد، جریان نقدی، تخصیص سرمایه و استهلاک باشد. برای نشان‌دادن این موضوع در رزومه خود، ممکن است یک مورد خطی را در تجربه کاری قبلی خود بگنجانید که بیان می کند چگونه دانش حسابداری خود را به کار گرفته‌اید.

2. استفاده از نرم افزارها و ابزارهای «صفحه گسترده» برای امور مالی

متخصصان امور مالی اغلب مدل های مالی را در ابزارهای صفحه گسترده رایج مانند Excel ایجاد می کنند. علاوه بر ورود داده‌ها، ممکن است در زمینه توابع، جداول محوری، ماکروها و سایر محاسبات پیچیده مهارت داشته‌ باشید. می‌ توانید برنامه‌ های صفحه‌گسترده خاصی را که با آنها آشنا هستید، بیشتر بیاموزید و در رزومه به آنها اشاره کنید.

مدل های مالی و مهارت مالی

3. پیش بینی

اگرچه مدل‌ سازی مالی کمی با پیش‌ بینی متفاوت است، توانایی استفاده از روش‌ های مختلف، مانند تجزیه و تحلیل داده‌های تاریخی، برای پیش‌ بینی نتایج آینده را دربر می گیرد. پیش‌ بینی می‌ تواند شامل حوزه‌ های مختلف کسب‌ و کار، مانند پیش‌ بینی فروش باشد.

4. حسابرسی

اگرچه برخی از شرکت‌ ها ممکن است نقش‌ های جداگانه‌ ای برای حسابرسان داشته باشند، وجود این مهارت در رزومه شما به کارفرما اطمینان می‌ دهد که می‌ دانید چه چیزی را در یک مدل باید رعایت کنید. تجربه شما در حسابرسی اسناد مالی یا مدل های مالی به عنوان می تواند تخصص شما را در این زمینه نشان دهد. همچنین می تواند توجه شما را به جزئیات ثابت کند؛ مهارت دیگری که ممکن است بخواهید در رزومه خود بگنجانید.


بیشتر بخوانید:

مهارت سخت چیست؟


مهارت سخت چیست

5. حل مساله

حل مسئله توانایی ارزیابی موقعیت ها و تعیین بهترین نتایج بالقوه است. این مهارت نرم در مدل‌ سازی مالی بسیار مهم است زیرا به سازمان‌ ها کمک می‌ کند تا بر اساس داده‌های تاریخی و قابل استناد، نتیجه‌گیری منطقی کنند. شرکت ها ممکن است دوست داشته باشند ببینند چگونه از مهارت های سازمانی یا ارتباطی خود برای حل مشکلات استفاده کرده اید. با گنجاندن این مورد در رزومه خود، می توانید حل مسئله را به عنوان نقطه اصلی در بخش مهارت ها درج کنید.

6. تجزیه و تحلیل متغیرهای حساس

تجزیه و تحلیل موارد حساس، توانایی درک این است که چگونه برخی از عوامل متغیر ممکن است بر جنبه های تغییر ناپذیر یک تجارت تأثیر بگذارند. مشابه تجزیه و تحلیل what-if، می توانید داده‌ها را در سناریوهای احتمالی و اینکه چگونه ممکن است بر حوزه های خاصی از یک کسب و کار تأثیر بگذارند، بررسی کنید. این مهم است، زیرا نشان می دهد که شما می توانید راه حل هایی را به سازمان ها بر اساس عواملی که ممکن است بر نتایج تأثیر بگذارند توصیه کنید.

مهارت مالی و مدل های مالی

7. تجزیه و تحلیل داده‌ها

تجزیه و تحلیل داده‌ها می تواند مسئولیت بزرگی در حرفه مدل سازی مالی باشد. بیش از ایجاد مدل ها و ارائه توصیه ها، نشان‌دادن توانایی های خودتان در تجزیه و تحلیل داده‌ها از چندین سند مالی می تواند به شما در ارائه توصیه ها یا راه حل های دقیق کمک کند. می‌ توانید ابزارهایی را که برای تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده کرده‌اید، مانند ابزار صفحه‌ گسترده یا نرم‌ افزار مالی، در بخش مهارت‌ های رزومه خود قرار دهید.

8. دانش خاص صنعت

اگرچه دانش خاص صنعت ممکن است در شرح شغل الزامی نباشد، اگر تجربه مشابهی در یک زمینه داشته باشید می تواند کمک کند. با نشان‌دادن این به عنوان یک مهارت، می توانید دانش خود را به عنوان یک نقطه قوت در لیست مهارت های خود قرار دهید. به عنوان مثال، ممکن است “مدل سازی مالی املاک و مستغلات” را به عنوان یکی از مهارت های خود بنویسید. شما همچنین می توانید این را در رزومه خود، جایی که شرکت های قبلی خود را برمی شمارید قید کنید.

9. ارائه مدل ها

هنگام کار در مشاغل مدل‌ سازی مالی، ممکن است لازم باشد مدل‌ های خود را به رهبران یا ذینفعان تجاری ارائه دهید. مهارت های ارائه شما می تواند نشان دهد که چگونه می توانید اطلاعات پیچیده را به زبانی که دیگران می توانند درک کنند ترجمه کنید. می‌ توانید ابزارهای ارائه یا تجسم داده‌های خاصی را که استفاده می‌ کنید در بخش مهارت‌ها در رزومه خود بگنجانید.

10. تکنولوژی

می‌توانید موارد خط جداگانه‌ ای را برای فناوری که در کارهای قبلی استفاده کرده‌اید، اضافه کنید. این می تواند شامل برنامه های صفحه گسترده، ارائه، تجزیه و تحلیل داده ها و ابزارهای ذخیره سازی و تجسم باشد. نشان دادن این موضوع در رزومه می تواند نشان دهد که شما با روندهای فناوری در زمینه مالی و توانایی خود در استفاده از این فناوری برای ایجاد و حفظ مدل های مالی آشنا هستید.

نظر شما برای ما مهم است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره رایگان

برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص دوره ها و پکیج های آموزشی فرم زیر را پر کنید

ارتباط مستقیم

از طریق راه های زیر با ما در تماس باشید