مدرسه بازرگانی لندن، که زیرمجموعه دانشگاه لندن به شمار میرود، در سال ۱۹۶۴ و با هدف آموزش مدیران ارشد تأسیس شد. این دانشکده در سال ۲۰۱۵ از سوی مجله فایننشیال تایمز بعد از مدرسه بازرگانی هاروارد، در رده دوم مدارس بازرگانی برتر جهان قرار گرفت. این دانشکده هماکنون دورههای MBA و همچنین دورههای Ph.D. برای مدیران ارشد و علاقهمندان به حوزه کسبوکار برگزار مینماید. در اینجا قصد داریم نگاهی بیندازیم به ویژگیهای خاص این مدرسه بازرگانی و آنچه آن را از سایر دانشکدهها متمایز میسازد؛
تأکید بر کار راهه شغلی
حدود ۹۳ درصد از فارغالتحصیلان دورههای MBA مدرسه بازرگانی لندن ، حداکثر ۳ ماه پس از فارغالتحصیلی یک پیشنهاد کاری با میانگین درآمد ۷۰ هزار پوند در سال دریافت میکنند. مدرسه بازرگانی لندن به پرورش مدیرانی که توانایی رهبری سازمانها را دارند و به فکر توسعه کار راهه حرفهای خود هستند شهره است.
تنوع
حدود ۹۲ درصد دانش پذیران دورههای MBA مدرسه بازرگانی لندن انگلیسی نیستند! این آمار کمی عجیب به نظر میرسد ولی جالبتر این است که در مدرسه بازرگانی لندن به حدود ۶۰ زبان زنده دنیا مکالمه میشود! بهطور خلاصه تنوع نژادی بسیار بالایی در مدرسه بازرگانی لندن وجود دارد و شاید یکی از دلایل موفقیت این دانشکده، جذب بهترینها از کشورهای مختلف باشد.
دیدگاه جهانی
به تناسب تنوع بالای نژادی و فرهنگی، در مدرسه بازرگانی لندن، تلاش بر این است که مدیرانی برای رقابت در عرصه جهانی پرورش یابند. با توجه به عمیقتر شدن فرایند جهانیشدن، در آینده مدیران منطقهای کارایی چندانی نخواهند داشت.
یادگیری از طریق تجربه
در مدرسه بازرگانی لندن طرحی وجود دارد به نام “تجربه سازمانی در لندن”. بر اساس این طرح، دانشپذیران دورههای MBA به بازدید از سازمانهای بزرگ و معروف مستقر در لندن و همچنین استارتآپ های موفق میپردازند و مدیران سازمانها نیز تجربیات خود را در اختیار دانشجویان این دورهها قرار میدهند. بدین ترتیب، یادگیری نظریهها و مفاد آموزشی، همراه با کسب تجربیات ملموس به دست میآید.
شبکهسازی
یکی از اهدافی که مدرسه بازرگانی لندن در پی آن است، ایجاد شبکههای ارتباطی حرفهای میان مدیران، محققان و اعضای هیئتعلمی است. ازاینرو دانشجویان این دانشکده بهطور فعالانه تشویق به ایجاد چنین شبکههای ارتباطی و افزایش سرمایه اجتماعی خود میشوند.