۹ راه برای غلبه بر تنبلی

فهرست مطالب

در حالی که برخی از افراد ممکن است بیشتر از دیگران مستعد تنبلی باشند، حتی افرادی با بهره وری بالا نیز ممکن است انجام کارها را گاهی اوقات چالش برانگیز بدانند. در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما کمک می کند تا غلبه بر تنبلی کنید و بهره وری خود را افزایش دهید و با راهکار غلبه بر تنبلی بیشتر آشنا شوید.

1. اهداف خود را قابل مدیریت کنید

تعیین اهداف غیر واقعی و انجام بیش از حد کار می تواند منجر به فرسودگی شغلی شود. در حالی که یک تشخیص بالینی واقعی نیست، علائم فرسودگی شغلی توسط متخصصان پزشکی تشخیص داده می شود. فرسودگی شغلی می تواند باعث خستگی، از دست دادن علاقه و انگیزه و اشتیاق به فرار شود. با تعیین اهداف کوچکتر و دست یافتنی که شما را به جایی که می خواهید برسید، بدون اینکه در طول مسیر شما را تحت فشار قرار دهند، از بارگذاری بیش از حد خودداری کنید.

2. از خودتان انتظار نداشته باشید که کامل باشید

امروزه مساله‌ی کمال گرایی بسیار رو به افزایش است. یک مطالعه در سال 2017 که دانشجویان بین سال‌های 1989 تا 2016 را مورد بررسی قرار داد، افزایش کمال‌گرایی را طی سال‌ها نشان داد. محققان خاطرنشان کردند: «جوانان اکنون با محیط‌های رقابتی‌تر، انتظارات غیرواقعی‌تر و والدینی مضطرب‌تر و کنترل‌کننده‌تر از نسل‌های قبل مواجه هستند».

این افزایش کمال گرایی باعث می شود افراد بیش از حد از خود و دیگران انتقاد کنند. همچنین منجر به افزایش افسردگی و اضطراب می شود. یک مطالعه کوچکتر دیگر روی دانشجویان به این نتیجه رسید که انتظار کمال با مقابله اجتنابی مرتبط است، که باعث می شود از مقابله با عوامل استرس زا اجتناب کنید.

بیشتر بخوانید  درآمد ام بی ای در آلمان چقدر است؟
راهکار غلبه بر تنبلی

3. از خودگویی های مثبت به جای منفی استفاده کنید

خودگویی منفی می تواند تلاش های شما را برای انجام کارها در هر جنبه ای از زندگی تان از مسیر خارج کند. اینکه به خودتان بگویید فردی تنبل هستید، نوعی خودگویی منفی است.

با تمرین خودگویی مثبت می توانید صدای درونی منفی خود را متوقف کنید. به جای اینکه بگویید: «هیچ راهی وجود ندارد که بتوانم این کار را انجام دهم»، بگویید: «تمام تلاشم را می‌کنم تا این اتفاق بیفتد».

راهکار غلبه بر تنبلی

4. یک برنامه ایجاد کنید

برنامه ریزی برای اینکه چگونه کاری را انجام خواهید داد می تواند رسیدن به آن را آسان تر کند. در مورد اینکه چقدر زمان، تلاش و عوامل دیگر برای رسیدن به هدفتان و ایجاد یک برنامه عمل نیاز است، واقع بین باشید. داشتن یک برنامه جهت گیری و اعتماد به نفس را فراهم می کند که می تواند کمک کند حتی اگر در طول مسیر به مانعی برخورد کنید.

5. از نقاط قوت خود استفاده کنید

هنگام تعیین اهداف یا آماده شدن برای مقابله با یک کار، لحظه ای به نقاط قوت خود فکر کنید. سعی کنید آنها را در جنبه های مختلف یک کار به کار ببرید تا به شما در انجام کارها کمک کند. تحقیقات نشان داده است که تمرکز بر نقاط قوت بهره وری، احساسات مثبت و مشارکت در کار را افزایش می دهد.

6. موفقیت های خود را در طول مسیر تشخیص دهید

۷- از بقیه مشارکت و کمک بخواهید

بسیاری از مردم بر این باورند که درخواست کمک نشانه ضعف است. اما کمک نخواستن می تواند شما را برای شکست آماده کند. مطالعه‌ای در سال 2018 نشان داد افرادی که از همکاران خود کمک نمی‌خواهند بیشتر از شغل خود ناراضی هستند و عملکرد شغلی پایین‌تری دارند. آنها همچنین توسط کارفرمایان خود کمتر مورد توجه قرار گرفتند. درخواست کمک شانس موفقیت شما را افزایش می دهد و به شما کمک می کند با دیگرانی که می توانند شما را تشویق و انگیزه دهند ارتباط برقرار کنید. این کار ها در غلبه بر تنبلی به شما کمک میکند.

تنبلی

8. از حواس پرتی اجتناب کنید

همه ما حواس‌پرتی‌های مورد علاقه‌مان را داریم که وقتی نمی‌خواهیم کاری را انجام دهیم چه در شبکه‌های اجتماعی و چه بازی با حیوان خانگی، به آنها روی می‌آوریم.

راه هایی بیابید که حواس پرتی هایتان را کمتر در دسترس قرار دهید. این می تواند به معنای یافتن‌یک مکان آرام برای کار باشد، مانند کتابخانه یا یک اتاق خالی، یا استفاده از یک برنامه برای مسدود کردن‌سایت هایی که در زمانی که باید در حال انجام وظیفه باشید، بدون توجه به آن ها پیمایش می‌کنید. و در غلبه بر تنبلی موثر است.

راهکار غلبه بر تنبلی

9. کارهای خسته کننده را سرگرم کننده کنید

ما تمایل داریم از مشاغلی که به نظرمان کسل کننده یا خسته کننده هستند، اجتناب کنیم. بر ای پیدا کردن‌راهکار غلبه بر تنبلی کارهایی مانند تمیز کردن‌ناودان ها یا حمام هرگز سرگرم کننده نیستند، اما می توانید آنها را لذت بخش‌تر کنید. گوش دادن‌به موسیقی یا پادکست را امتحان کنید یا ردیاب تناسب اندام خود را قرار دهید تا ببینید در حین انجام این کارها چه مقدار کالری می سوزانید یا چه گام هایی دریافت می کنید.

بیشتر بخوانید  روانشناسی پول و اهمیت برنامه ریزی مالی در زندگی

10. به خود پاداش دهید

یکی دیگر از راهکار غلبه بر تنبلی انجام یک کار به خودی خود یک پاداش است، اما برخی از افراد توسط پاداش های بیرونی هدایت می شوند. روی چیزهایی که از انجام کاری به دست می آورید تمرکز کنید، مانند نزدیک شدن‌به ترفیع، یا پاداش دادن به خودتان برای یک کار خوب. پایان یک پروژه بزرگ را با یک شب بیرون از خانه جشن بگیرید یا پس از یک روز تمیز کردن، دوستان را برای نوشیدنی دعوت کنید.

تنبلی

نظر شما برای ما مهم است

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره رایگان

برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص دوره ها و پکیج های آموزشی فرم زیر را پر کنید

ارتباط مستقیم

از طریق راه های زیر با ما در تماس باشید