اگر شما هم مدتی است که واژههای رمز ارز، ارز دیجیتال، کریپتو کارنسی یا… را میشنوید و نسبت به آن کنجکاو هستید تا آخر مقاله را همراه ما باشید تا یکبار برای همیشه به شما در زمینه آموزش ارز دیجیتال رایگان آگاهی ببخشیم. پول، همین ورقه کاغذ ارزشمند که بخش بزرگی از زندگیمان را صرف بدست آوردن آن میکنیم از اول این شکلی نبود و در طی زمان دستخوش تغییرات زیادی شده است. زمانی مردم مبادلهی کالا به کالا میکردند و پس از آن سکهها را ضرب کردند و این مسیر تحول بقدری ادامه پیدا کرد تا اینکه امروز به شکل اسکناس بدست ما رسید. البته ناگفته نماند که از همین کل اسکناس نیز جهشی به کارتهای عابر بانک داشته بطوریکه گاهی برای پرداختن هزینه تاکسی و… نیز از روش کارت به کارت استفاده میکنیم. اما ارزهای دیجیتال چیست؟ برای یادگیری مبانی رمز ارز و آموزش خرید ارز دیجیتال تا انتهای مقاله را بخوانید.
تاریخچه ارز دیجیتال
در سال 1990 دو شرکت به نامهای کانفینیتی داتکام confinity.com و ایکس داتکام x.com به صورت جداگانه بر روی ایده بانکداری آنلاین کار کردند و پس از گذشت مدتی این دو شرکت با هم ادغام شدند و شرکت پی پال Paypal تاسیس شد. پی پال دنیا امور بانکی را در زمان خود با انتقال وجه از یک نقطه به نقطه دیگر در چند ثانیه دگرگون نمود. پس از آن کم کم رمز ارزهای دیگری مانند ارز دیجیتال بیتکوین و … بر روی بستری آنلاین بنام بلاک چین راهاندازی شد.
بلاک چین بستری است که از تعدادی بلاک تشکیل شده و هر بلاک حاوی اطلاعات تراکنشها میباشد.به ارزهای دیجیتال که بلاک چین مخصوص به خود را داشته باشند، کوین (Coin) و به بلاک چینهایی که بر روی بستر بلاکچین ارز دیگر راهاندازی میشوند، توکن (Token) گفته میشود.
کاربرد ارزهای دیجیتال
ارزهای دیجیتال کاربردهای مختلفی دارند. پروژههای هر کدام با دیگری هدفی را دنبال میکند و ارائه دهندهی خدمات مختلفی است. پروژههای بازی، پروژههای ارائهدهنده خدمات محتوا و ….
- معامله گری (ترید کردن)
- انتقال پول با پرداخت کارمزد کم
- درآمدزایی با استخراج ارزهای دیجیتال
- انجام تراکنشهای خصوصی
- درامدزایی راحت با شرکت در برنامههای پروژها (مثل پروژههای بازی، پروژههای محتوایی، پروژههای وام دهی و …)
- خریدهای اینترنتی و …
معامله گری یا تریندینگ چیست؟
معاملهگری یا تریندینگ یکی از روشهای درآمدزایی است که یک شاخهی مجزا را به خودش اختصاص داده است. تریدرها (trader) افرادی هستند که با بررسی نمودارها و چارتهای قیمت ها و تحلیل روند بازار، میتوانند خرید و فروش های به موقعی داشته باشند و کسب سود کنند. البته گاهی هم متحمل ضرر میشوند. تبدیل شدن به یک تریدر حرفهای خودش یک دنیا مهارت و دانش و مطالعه و آگاهی نیاز دارد که باید حتما در دوره های آموزشی ارزهای دیجیتال شرکت کنید و آموزش ببینید. اما برای شروع آموزش ارز دیجیتال و آموزش خرید ارز دیجیتال ما توضیحاتی را در قالب آموزش ارز دیجیتال رایگان به شما عزیزان ارائه خواهیم داد.
آموزش ارز دیجیتال رایگان
برای شروع آموزش خرید ارز دیجیتال باید بگوییم که شما باید در یک سایت صرافی ارز دیجیتال عضو شوید و پس از احراز هویت و ثبت نام در آن، مبلغی را از حساب بانکی که به سایت صرافی معرفی کردید واریز کنید. معمولا صرافی های کریپتوکارنسی با توجه به قوانینی که در مورد خرید ارز دیجیتال دارند برای خرید و فروش رمزارز ها حداقل و حداکثر دارند. پس از اینکه واریز را انجام دادید حالا باید وارد مرحلهی تحلیل بازار مالی کریپتو کارنسی شوید. برای اینکار وارد سایت TradingView شوید. در این سایت میتوانید از منوی بالا قیمت ارزها و چارت مربوط به آنها را ببینید. مثلا در اینجا ما نمودار مربوط به ارز دیجیتال بیت کوین به تتر را مشاهده میکنید. شما میتوانید برای دیدن قیمتها از سایت coinmarketcap استفاده کنید.
برای اینکه بتوانیم رند احتمالی حرکت ارز دیجیتال را پیشبینی کنیم نیازمند این هستیم که آموزش صفر تا صد در مورد تحلیل تکنیکالی و تحلیل بنیادی (فاندامنتالی) ببینیم. با آموزش و آگاهی از اندیکاتورها و کندل استیک ها، سبک های مختلف تحلیل مانند الیوت و … میتوانید تحلیلهای خوبی را انجام دهید.
پس از اینکه آموزش خرید ارز دیجیتال را گذراندیم میتوانیم اقدام به خرید یا فروش رمز ارز کنیم.
آموزش خرید ارز دیجیتال
مثلا شما به این نتیجه رسیدید که میخواید ارز دیجیتال اتریوم را به اندازه ۱۰ کوین خریداری کنید. وارد سایت صرافی که در آن عضو هستید میشوید. بر روی قسمت سفارش گذرای کلیک میکنید. گزینه ی سفارش خرید (buy) را انتخاب میکنید. مقدار ارز دیجیتالی که قصد خرید آن را دارید را وارد میکنید. (مثلا ۱۰ تتر). پس از چک کردن نهایی و اطمینان از صحت همهی موارد، تراکنش خود را تایید میکنید. سفارش شما در سایت صرافی ثبت میشود و پس از تایید آن خرید شما نهایی میشود.
مزیتهای ارز دیجیتال چیست؟
- معاملات آسان Easy Transactions
- امنیت بالا Security
- هزینه های کمتر
- غیر متمرکز بودن
- شفافیت
- سرمایه گذاری
- انجام تراکنش و … همگی جزو مزایای ارز دیجیتال هستند.
کیف پول ارز دیجیتال
شاید برایتان سوال شده باشد که یک ارز دیجیتال که ماهیت فیزیکی ندارد و دیجیتالی را کجا نگهداری کنیم؟ کیف پولهای دیجیتالی یا والتها همان گزینهای است که برای نگهداری رمزارزها از آن استفاده میشود.
والت های ارز دیجیتال در سه نوع وجود دارد.
- کیف پولهای نرمافزاری
- کیف پولهای آنلاین
- کیفپولهای سخت افزاری
کیف پول های نرم افزاری
والتهای نرم افزاری، اپلیکیشنهایی هستند که قابل نصب و راهاندازی بر روی موبایل، کامپیوتر، لپ تاپ و … هستند و برای نسخه های مختلف سیستم عاملهای Android، IOS و …طراحی شدهاند. کافی است که برای دانلود آن، به سایت معتبر آن مراجعه کنید و بصورت رایگان نصب و استفاه کنید. فقط باید در نظر داشته باشید که این والتها از ارز دیجیتال مورد نظر شما پشتیبانی کنند. این کیف پول ها از نظر امنیت، خوب هستند اما عالی نیستند. اگر مبالغ زیادی کریپتوکارنسی دارید و میخواهید که کیف پول شما از امنیت زیادی برخوردار باشد بهتر است از کیف پولهای سخت افزاری که در ادامه به شما توضیح میدهیم استفاده کنید.
انواع کیف پولهای نرمافزاری
انواع والتهای نرم افزاری مانند :
- کیف پول اتمیک (Atomic)
- کیف پول تراست ولت (Trust Wallet)
کیف پول های سختافزاری
کیف پول های سخت افزاری از بالاترین سطح امنیت برخوردارند. این والتها قطعات فیزیکی فلش مانندی هستند که باید از فروشگاه های خریداری شوند. اگر رمز ارزهای شما بسیار زیاد هستند که به هرحال میخواهید ارزهای دیجیتال خود را در امن ترین محیط ممکن نگهداری کنید باید حتما از کیف پولهای سخت افزاری برای نگهداری رمزارزهای خود استفاده کنید.
انواع کیف پول های سخت افزاری
- Trezor
- Ledger
- Ngrave
- Trezor
- Ledger Nano S
- Trezor one
- Trezor T
- Ledger Nano X
- Ngrave vs Ledger
- Ledger Nano S vs Ledger Nano X
جمعبندی مقاله
تا اینجا آموزش خرید ارز دیجیتال و بصورت کلی آموزش ارز دیجیتال را آموختید. ما در این مقاله سعی کردیم تا آموزش ارز دیجیتال رایگان را به شما عزیزان بصورت اختصار آموزش دهیم. اگر میخواهید برای افزایش علم و درآمدتان آموزش ارزهای دیجیتال را ببینید فقط کافی است با شماره 90008000 تماس حاصل نمائید. موسسه علوم و فنون تهران در خدمت شما عزیزان است.